YENİ WEB SİTEMİZİN TASARIMINI BEĞENDİNİZ Mİ?
ÇOK BEĞENDİM
BEĞENDİM
KISMEN BEĞENDİM
BEĞENMEDİM
POLİS EŞLERİNDEN KAHRAMANKAZAN'A ANLAMLI ZİYARET
Polis eşlerinden Kahramankazan’a anlamlı ziyaret
Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) üyeleri, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkarak sivil halkı, Meclis’i ve devlet kurumlarını bombalayan F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’a taziye ziyaretinde bulundu. Polis eşleri, şehit ailelerini ziyaret ederek, acılarını paylaştı.
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok ve Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan'ın eşi ve PEKAY Ankara Şubesi Başkanı Hatice Karaaslan’ın önderliğindeki polis eşleri, 15 Temmuz darbe girişimini sırasında verdiği destansı mücadele ile tarihe altın harflerle yazılan Kahramankazan’a taziye ziyaretinde bulundu.
Çiçeklerle karşıladı
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün eşi Meral Ertürk, polis eşlerini belediye binası önünde çiçeklerle karşıladı. Ertürk burada polis eşlerine belediye tarafından yapılan hizmetleri ve 15 Temmuz’da Kahramankazan’da yaşananlara ilişkin bir sunum gerçekleştirdi. Meral Ertürk, misafirlerine, belediye tarafından ilçede yardıma muhtaç aileler için kurulan Sosyal Market'i gezdirerek,belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meral Ertürk ve polis eşleri daha sonra, 15 Temmuz darbe girişiminde ve bölücü terörle mücadelede şehit düşen Kahramankazanlıların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit aileleriyle yakından ilgilenen polis eşleri, onların acılarını paylaştı.
Darbecilere geçit vermedik
Meral Ertürk, Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimine karşı destansı bir mücadele verdiğini söyledi. Hain kalkışmada Türk halkının dik duruş göstererek, eli kanlı darbecilere geçit vermediğini ifade eden Ertürk, şunları kaydetti:
“15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün merkezi konumunda olan Akıncı Hava Üssünde yaşlısı genci, kadını erkeği canı pahasına kurşunlara ve bombalara göğsünü siper ederek, samanını, tarladaki mahsulünü ve traktörünün lastiğini yakıp, vatanına, bayrağına ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Halkımızın vatan, millet ve bayrak sevgisi ile kahramanca direnmesi neticesinde Gazi Meclisimiz tarafından ilçemiz, Kahramanlık unvanı ile onurlandırılmıştır. 15 Temmuz’da tüm dünya mazlumlarına örnek olacak bir direniş ortaya koyduk. 15 Temmuz’da ülkemizin birliğine, beraberliğine, iç ve dış tehdide karşı, milletçe dik durarak vatanımıza sahip çıkacağımızı tüm dünya ya göstermiş olduk.Milli birliğimizin saldırı altında olması ile birlikte, Türkiye’yi terör örgütlerinin yoğun baskısı altında maruz bırakılmak istendiğini görüyoruz. Bu örgütlere karşı yürütülen kararlı mücadele de şehit olan askerlerimize, polislerimize ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.”
Yürüyüşümüze engel olamayacaklar
Gülhan Altınok da, Kahramankazanlıların 15 Temmuz’da tüm fertleriyle birlikte büyük bir mücadeleye imza attıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Kahramankazan, Türkiye’deki kahramanlık destanının başlangıç noktasıdır. Kahramankazan’ın hain darbecilere karşı verilen mücadelede çok ayrı bir yeri var. Kahramankazanlılar ve tüm halkımıza çok şeyler borçluyuz. Burada Kahramankazanlıların 9 şehit, 92 gazi verdi. Allah hepsinden razı olsun. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize hayırlı ömürler diliyorum. Türkiye’yi hiçbir güç engelleyemeyecek ve daha ileriye, daha güzel günlere hep beraber yürüyeceğiz. Ziyaretlerimizde de gördüğümüz gibi, biz bir oldukça, beraber oldukça hiçbir terör örgütü, hiçbir güç bizim bu yürüyüşümüze engel olamayacak.”
09.01.2017