KAHRAMANKAZAN'A ARNAVUTLUK'TAN KONUK
“Kahramankazan’daki çalışmaları Arnavutluk’ta anlatacağım”

Yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla Türkiye’ye örnek olan Kahramankazan Belediyesi, yurtdışında da takip edilmeyi sürdürüyor. Arnavutluk’ta faaliyet gösteren Geleceğin Alternatif Vakfı (ALSAR) Başkanı Mehdi Gurra, Kahramankazan Belediye Başkanı lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

Yerel yönetimler alanında yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da takip edilen Kahramankazan Belediyesi’nin son yabancı konuğu Arnavutluk’un başkenti Tiran’da faaliyet gösteren Geleceğin Alternatif Vakfı (ALSAR) Başkanı Mehdi Gurra oldu. ALSAR Başkanı Gurra, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü makamında ziyaret etti. Başkan Ertürk, Arnavutluk’tan gelen konuğuna belediye hizmet binasını gezdirerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında Gurra ve Başkan Ertürk birbirlerine kendi ülkelerine özgü hediyeler takdim etti.

Bu ziyaretler şevkimizi artırıyor

Ertürk, Arnavutluk’ta faaliyet gösteren ALSAR Başkanı Gurra tarafından yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu ve kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Yerel yönetimler alanında yaptıkları çalışmalarla Türkiye’ye örnek olmalarının yanı sıra yurtdışından da takip edilmelerinin kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Ertürk, “Daha modern, daha mutlu, daha yaşanılabilir bir Kahramankazan için sürekli olarak çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisin yapıyoruz. Bu çalışmalarımızın ülke dışından bile takip edildiğini görüyoruz bu şevkimizi daha da artırıyor” diye konuştu.

Kahramankazan’ı Arnavutluk’ta anlatacağım

ALSAR Başkanı Gurra da, ziyaret sırasında belediye çalışmalarını ve yapılan hizmetleri yerinde inceleme fırsatı bulduğunu belirterek, Kahramankazan’ı çok beğendiğini söyledi. Kahramankazan Belediyesi tarafından yapılan hizmet ve çalışmalar hakkında edindiği izlenimleri, Arnavutluk’taki yerel yöneticilerle paylaşacağını anlatan Gurra, bunların kendi ülkelerinde de hayata geçirilmesi konusunda çalışma yürüteceklerini kaydetti.
19.03.2017